22 de jul. 2011

Columna publicada al Diari de Sant Cugat, 22/07/2011


El semàfor intel.ligent


Les 9h, aparco, obro el maleter, trec la cadira plegable del Decathlon, em poso gorra, ulleres de sol i agafo un refresc.

M'assec encarat a la cruïlla de Cirerer amb Rbla. Mossèn Cinto Verdaguer i observo el seu funcionament: ambre intermitent, ambre intermitent, vermell un segon i tornem a l'ambre intermitent… I així dues hores. Potser està espatllat. 

Recullo la paradeta i torno 2 dies després però aquest cop a la tarda. Estic preparat per a viure noves emocions, adrenalina a tope! Aquest cop m'assec a la cantonada de la Rambla amb Figuera, màxima concentració. Observo fixament i.. ambre intermitent, ambre intermitent, vermell un segon i tornem a l'ambre intermitent..

No pot ser! El primer i únic semàfor de Valldoreix s'ha quedat penjat!? Però si és intel·ligent ( el semàfor, no jo ), no entenc res. 

Diu l'EMD que ha estat posat per les "demandes dels veïns per regular la velocitat en aquesta zona". 

Per aquesta regla de tres, començarem a veure semàfors pels llocs on ara ens obsequien amb elements físics reductors de velocitat i #StCugat semblarà Las Vegas amb tantes llumetes de colors, vindran parelles d'arreu a casar-se vestides d'Elvis i els matrimonis es jugaran els diners estalviats per l'universitat dels nens als casinos que muntarem.

Algun dia, agafaré el kit i m'asseuré a la rotonda de Alcalde Ramon Escaiola amb Joan Borràs aviam si entenc la senyalització de
la rotonda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada