9 de set. 2011

Columna publicada al Diari de Sant Cugat, 9/09//2011

Txupinazo escolar.


Sempre he cregut que la natura es sabia, m’explico:

Tornem de vacances i ens dona uns dies per anar aterrant suaument, sense ensurts considerables i de mica en mica la gent es va incorporant a les feines (qui té la sort de mantenir-la) però el 12 de Setembre la natura ens oferirà un dels espectacles més bèsties que existeixen; una barreja de tsunami, terratrèmol i tornado que tindrà lloc a St. Cugat dilluns: la tornada a l’escola.

Aquelles estones en què les retencions de la Rbla. Ribatallada ens transporten a les retencions del peatge de la Roca, on la rotonda de la Ctra. De Rubí amb l’E-9 sembla la sortida de Blanes després dels focs artificials de Sta. Anna o que intentar estacionar 2 minuts per deixar els marrecs a l’escola és més difícil que aparcar a Sa Tuna.

Sempre he pensat que si publicitéssim i intercionalitzessim aquest esdeveniment tindríem un reclam turístic impressionant! Ens visitaria un turisme de qualitat! I tothom a les aceres desde la Rbla. Ribatallada fins a la rotonda del Rotary.

Podríem posar tanques, com als sanfermines, i els veins podria fer calaix llogant els seus balcons a americans adinerats que vindrien a viure-ho en directe, i que ens ho retransmeti la TV3.. o la CNN! Reactivem l’economia al Setembre i impulsem el sector serveis.
Només falta treballar-se un bon merchandising i que kukuxumusu ens faci unes samarretes originals.

I no oblidem mai: som escola!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada