3 de juny 2011

El tret del gendre dels Tous.

Ja hi ha veredicte, el jurat popular l'ha declarat "no culpable".

Coincideix el judici amb que m'assebento que van intentar entrar a robar als veins de dalt un matí de dimecres cap a les 11,00h, mentre la dona estava dins del pis i la meva mare al pis de baix amb el meu nadó.

Que intentin entrar a casa teva a robar-te i li fotis un tret al cervell al lladre hauria d'estar premiat, així de clar. Ara ens fa llàstima el pobret atracador que agonitzava al seient del cotxe? Ai si, pobret.. Senyors aquests tios no roben per donar de menjar als seus fills, roben per a comprar-se audis, anar-se'n de putes i fotre's grams i grams de cocaïna mentre s'ofeguen en whiskys de 200€ l'ampolla. Son professionals dels robatoris, i si t'han d'atonyinar per aconseguir el que volen ho fan, sense miraments.

Aquesta gentussa ve aquí a robar, a Sant Cugat cada nit hi han controls de mossos a les entrades i sortides del poble, amb patrulles de mossos que controlen i van canviant d'ubicació cada certes hores. Controlen maleters de cotxe aviam si porten eines per entrar a les cases. Les urbanitzacions son el seu objectiu. Ho sabíeu?

Mentre vosaltres dormiu amb els vostres nens amb unes comoditats que us heu guanyat hi ha una colla de fills de puta que us intenten prendre un dels tresors més preuats que teniu; l'intimitat de casa vostre.

Coneixo algunes persones que les han entrat a robar a Sant Cugat mentre dormien, son més de les que surten als mitjans de comunicació i no us podeu imaginar com descriuen la situació, la majoria tenen fills i la sensació de violació de la seva intimitat els destrossa; alguns han necessitat ajuda psicològica per poder tirar endavant i d'altres han hagut de marxar del poble per les pors que han agafat.

Potser el problema és que la família de l'acusat es diu Tous i estan forrats de pasta. Quin problema hi ha en que siguin rics? Si s'ho han guanyat amb el suor del seu front i pencant com animals!?  Es que si son rics s'han de deixar robar per aquesta colla de desgraciats!?

Llegeixo experts que parlen de "no proporcionalitat", osigui que si el tret hagués estat al genoll o al colze no hi hauria problema

Si ho hagués fet jo que soc taxista i tinc un pis de 85 metres quadrats seria un heroi per haver defensat el que a casa ens guanyem pencant, però com és el gendre d'un matrimoni ric ho ha de permetre oi?

Aquestes coses, sovint funcionen per l'efecte crida, si saben que això es can pixa i que si robes et passa ben poca cosa comparat amb altres països, venen en massa.

Ja està bé de tanta moral de basar xinès! Potser aquest tret al cervell del xoriço us ha salvat de ser robats mentre esteu a casa, potser mentre aquell cervell lliscava aquell cos estàvem guanyant-nos una mica més de llibertat.

Desitjar el pitjor a un atracador de cases no és ser ni de dretes ni d'esquerres, ni ser feixista ni ser ecosostenible. És ser partidari de poder viure en llibertat.

Gràcies a aquell tret aquestes bandes s'ho pensaran dues vegades abans d'entrar a robar a casa de qualsevol compatriota. I per a que no quedi cap dubte, si l'atracador fos de Ventdelplà, de can Ratera dels "de tota la vida" pensaria exactament el mateix.

Salutacions desde Catalunya, un país que si fos normal, tindria un monument a Kilian Jornet a cada cim dels nostres estimats Pirineus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada