23 de juny 2011

Columna publicada al Diari de Sant Cugat, 23/06/2011


#StCugat

Twitter viu un creixement espectacular i cada cop hi han més santcugatencs que l'utilitzen: empreses, professionals, particulars...també hi la majoria de polítics del poble, que no estaria de més que seguissin interactuant a la xarxa com han fet tant activament com quan buscaven vots durant la recent campanya electoral.

Una de les curiositats és que no hi ha unanimitat amb l'etiqueta ( hashtag si vols ser cool ) a utilitzar.

L'etiqueta és molt pràctica, ja que si vols seguir una cadena de misstages que parlin sobre el mateix tema, només has de prémer a sobre i pots seguir tots els missatges publicats que estiguin relacionats amb el tema de l'etiqueta.

Hi ha divisió entre #StCugat i #SantCugat.

Mentre aquells que apuren els 140 caràcters que s'ofereix a Twitter utilitzen #StCugat i estalvien dos, qui no necessiten tants fan servir #SantCugat , sense abreviar. 

També hi ha els previsors, que per assegurar-se que es visualitza el seu missatge, utilitzen les dues conjuntament.

Jo, que soc dels que apuro força, em decanto per l'abreviada.

Una altre opció és no utilitzar-ne i fer servir el buscador introduint la paraula"Cugat", però llavors els missatges parlant del poble es barregen amb els que citen Xavier Cugat; i així mentre veus el programa de la Festa Major 2011 ( sense barraques ) pots assabentar-te que el primer grup que va tenir l'internacional músic gironí es deia "Los gigolós".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada