31 d’oct. 2012

Article publicat al Diari de Sant Cugat el 05/10/2012



Benvolgut Iñaki


Benvolgut Iñaki com que ja és de domini públic que vindreu a viure a Sant Cugat, em permetré donar-vos uns consells.

No seran com els que l'Empar Moliner us va fer al seu article de l'Ara fa unes setmanes.. Jo em centraré en com poder encaixar-te dins del poble.

Fas 2 metres d'alçada, i sembla que tens les esquenes ben amples... Jo et recomano fer-te casteller. Havia pensat recomanar-te les sardanes, però deixar-te al voltant de desenes de bosses de mà amb els moneders dins no crec que sigui una bona idea..

Els castells estan de moda des de fa molt de temps, i a Sant Cugat tenim una colla que està que se surt! Tio, fes-me cas, apunta't!

Al primer assaig que vagis la gent et mirarà extranyada, però tu has de ser valent! És cert que està ple de republicans i secessionistes, però tu no et tallis. Mira, tu pregunta pel Bardaler, li expliques que et passa, treus la cartera (a poder ser que sigui la teva) i pagues una ronda de cerveses a tot Déu. A L'hora del brindis et poses en peus i crides ben fort: "Mori el borbó!!".

A fi de comptes la única diferencia entre el teu sogre i tu és que a tu t'han enganxat i l'altre té impunitat "constitucional".

I a la parenta, un consell de bon rotllo..

Quan surti de casa per anar cap a la seva "feina" a La Caixa res de travessar el poble en hora punta.. Des d'on estareu travessava el golf, puja per Villa, gires per Arnau Cadell, passes per sota de l'estació de Valldoreix, rotonda de Can Cadena, Carretera de Vallvidrera i enganxes el túnels per allà.

Com el Teletac és de la Caixa segur que li fan bon preu (ja se que no el pagueu..).

Quan arribi a Barcelona que baixi per Capità Arenes i la deixin abans de creuar la Diagonal. Així podrà fer-ho ella a peu mentre els fotògrafs immortalitzen l'escena, donant una imatge de "infanta campechana", que és ho que us interessa oi?

I res de portar un Golf de fa 15 anys Iñaki, no cola..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada