20 de maig 2011

Multa i proposta estrella

Situem-nos:

Autopista C-58, tram en obres baixant el coll de Montcada abans d'arribar a Ripollet direcció Sabadell/Terrassa. Dijous 17 de Març del 2011, 05.46h.

Jo conduïa el taxi i portava un xicot a la feina, un xicot que començava a les 06,00 h com la majoria de gent que circula a aquelles hores entre setmana i que encara manté el seu lloc de treball.

La il.luminació d'aquell tram d'autopista és una merda, i és perillosa. Qualsevol dia hi haurà una santa castanya no per velocitat excessiva, sinó per manca de visibilitat.

Però es clar, és més facil limitar la zona a 80km/h. I posar un cotxe camuflat dels Mossos justamnent a la baixada ben amagadet la matinada d'un dia entre setmana abans que il.luminar kilòmetres d'una autopista de 3 carrils. Estem en crisi i s'ha de recudar com sigui; 100€ de multa, però si ho pago aviat "només" 50€.... moltes gràcies!

Si l'objectiu prioritari és recaudar, jo que sóc un patriota, proposaré als senyors de CIU, aquells que criticàven amb raó els que hi havíen abans de posar radars amb afany recaptatori, una sèrie d'accions que ajudarien a aconseguir més diners:

Instal.larem cadires com les dels jutges del tenis cada 300/400 metres on asseurem franctiradors, sempre en horaris d'anar o venir de la feina, descartarem caps de setmana. Quan el conductor passi el límit l'han de disparar al colze dret o al genoll esquerre, que són les articulacions imprescindibles per a conduir cotxes manuals, que son la majoria.

Si l'afectat vol operar-se per tornar a treballar ho abans possible que pagui un cànon:

Si va per Mútua: 1.500€ + les despeses del franctirador ( Seguretat social, cost de la bala, amortització de l'arma...)

Si va per la Seguretat Social 6.000€ + despeses del franctirador.

Que aconseguim a part de recaptar?

1- Que la majoria de la gent que condueix s'apunti a una Mútua privada i descongestionem la sanitat pública. 

2- Que es compleixin escrupolosament els límits de velocitat.

3- Generar ocupació, incentivarien a les empreses i així cobriríem les baixes laborals derivades dels ferits per arma de foc.

4- Ocupar un sector que seria difícil d'ocupar sense aquesta mesura: els quinquis, quillos i NI-NI que pululen per parcs de diferents municipis fumant petes i amb gossos pitbull, bull terrier o rottweiler, quedarien molt contents si els paguem un curs intensiu de pràctiques de tir!

Jo els proposo les mesures, ara que les agafin i les posin a la coctelera juntament amb les formules que tenen de cinisme polític, i de ben segur que surt una proposta. Aquesta proposta que la reparteixin entre mitjans afins i periodistes de capçalera i de ben segur que obtenen el seu preuat tresor, els vots!

Salutacions desde Catalunya, un país que si fos normal, li faria la vaca amb la base de la torre de Collserola a qualsevol president que no planteges el tancament de caixes com a proposta irrenunciable del seu mandat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada